Pulpe de pui si rosii, la gratar.

Aceasta e o reteta rapida si foarte gustoasa.

Pentru 2 portii aveti nevoie de:

4 pulpe de pui dezosate (ca sa nu va chinuiti voi cu dezosatul)
condiment pentru carne de pui
2 rosii
sare
mirodenii (eu prefer oregano)
o tigaie grill

Spalati pulpele, inlaturati pielea, apoi taiati carnea incat sa nu fie mai groasa de 5 mm (se patrunde mai bine).

Spalati rosiile, le taiati in jumatate.

Presarati condiment peste pulpele de pui si asezati-le pe gratar. Eu le intorc din 2 in 2 minute ca sa se patrunda uniform.

Cand pulpele sunt aproape gata puneti rosiile cu partea taiata in jos pe tigaia de gril, iar dupa 5 minute le intoarceti, moment in care presarati sare si oregano.

Cand sunt gata, asezati pe o farfurie 2 pulpe alaturi de 2 jumatati de rosie. Pofta buna!