NU VOTA!

NU VOTA!

NU VOTA! Te rog, NU VOTA! Nu, acum serios, NU VOTA! Oricum nu-ti pasa! Care-i rostul? NU VOTA, serios acum! De ce ai MERGE LA VOT?! Cui ii pasa? Economia e la pamant? Cui ii pasa? NU! Nici nu se pune problema!NU VOTA! Cui ii pasa de educatia copiilor tai? Citit? Literatura?Strazi? Spitale? Joburi? Serios? Ai dreptate!

NU VOTA! Este o idee proasta! Nu esti obligat! Cui ii pasa daca se taie padurile, ca aerul a devenit irespirabil in toate orasele tarii, ca nu avem autostrazi, ca spitalele sunt intr-un stadiu deplorabil, sa avem scoli fara caldura si cu WC-ul in fundul curtii? Iti interzic SA VOTEZI! Stai linistit acasa, NU VOTA! Oricum nimanui nu-i pasa de gradul ridicat de infractionalitate, de clanurile mafiote care fac legea in tara, de lipsa capacitatilor de productie mari, de lipsa produselor romanesti e calitate in magazine!Cui ii pasa de dreptul de a alege, de dreptul la o viata normala, de orice drept in general?

Acum serios, NU VOTA! A MERGE LA VOT e absurd! E ridicol! NU VOTA! Nu are rost! Tie nu-ti pasa, mie nu-mi pasa! NU VOTA! Orice ai face, NU VOTA! Oricum nimeni nu te asculta!

NU VOTA, decat daca iti pasa de sistemul de sanatate! Daca crezi ca fiecare merita sa primeasca ingrijire medicala cand este bolnav, atunci poate ar trebui sa te razgandesti, poate ar trebui SA VOTEZI! Daca iti pasa de drepturile tale ca cetatean, de preturile in crestere la alimente si servicii, atunci ar trebui SA VOTEZI! Adica, ai putea SA VOTEZI daca iti pasa de bunastarea ta, de salariul minim pe economie, de starea economica a tarii, de dreptul la educatie GRATUITA, de viitorul tau, de viitorul orasului in care traiesti, de viitorul tarii. Doar daca iti pasa despre aceste aspecte, ai putea sa MERGI la VOT!

Mie imi pasa! Conteaza asta pentru tine? Pentru ca daca conteaza, poate ca ar trebui SA VOTEZI! Stii ca pentru ati exercita dreptul la vot, trebuie sa MERGI LA VOT!

Trebuie sa mergi la sectia de votare din cartierul tau si SA VOTEZI!

MAINE, 27 SEPTEMBRIE 2020 INCAPAND CU ORA 07.00.

Secțiile de votare se vor deschide duminică dimineața, de la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00.

Ai o singura sansa, apoi asta e, puterea ta dispare! Nu ai alta sansa!

ESTE FOARTE SIMPLU! Dureaza doar cateva secunde SA VOTEZI! Sectia de votare este amplasata in cartierul in care locuiesti! Oricum iesi din casa maine la o plimbare! Daca tot iesi din casa, POTI sa mergi si SA VOTEZI!

De fapt asta e intradevar despre viitorul tau, asa ca mergi SA VOTEZI!

Dupa ce VOTEZI, ce ai vrea sa faci? Iesim la o plimbare? E si asta o posibilitate!

Daca esti ca mine, si deja esti hotarat SA VOTEZI, atunci e super, dar responsabilitatea ta devine si mai mare acum!

Am nevoie ca tu sa preiei acest articol si sa-l trimiti la 5 cunostinte, 5 prieteni! Trimite-l la 5 prieteni, pe mail, pe retelele de socializare, pe SMS, dar trimite-l!

Trimite-l la 5 cunostinte carora le pasa cel putin cat crezi tu ca le pasa! 5 prieteni! Sper ca ai macar 5 prieteni! Eu am cel putin 5 prieteni! Daca ai mai multi prieteni, trimite-l la mai multi prieteni! Ei vor citi articolul si vor face la fel, vor trimite articolul la alti 5 prieteni!

1, 2, 3, 4, 5 – 5 prieteni! Articolul va fi trasmis exponential la 5 prieteni, si apoi fiecare la inca 5, si fiecare din cei 5 la inca 5 pana ce articolul va ajunge sa fie transmis agresiv, se va raspandi precum COVID-19, dar intr-un scop POZITIV!

Acum serios, dupa acest articol, daca nu vei merge la vot, nu stiu ce sa-ti mai spun! Stii ca trebuie sa votezi! Stii asta, nu?

Eu MERG SA VOTEZ PE 27.09.2020!

Leave a Reply