Despre mine.
Costel Sava - Despre mine

Trăiești o singură dată, dar dacă o faci corect, o dată este suficient!

Viața este mult prea scurtă pentru a alerga mereu după averi, după bani. Atât timp cât familia iți este sănătoasă, ai ce manca, ai cu ce să te îmbraci, ai cu ce să-ți plătești facturile, ai timp să stai cu familia, atunci ești mai bogat decât milioane de oameni. Iubește sincer, râzi cu poftă, trăiește simplu, și vei fi fericit/ă. Când ne terminăm misiunea pe această lume, nu luăm nimic cu noi. Așa cum nu am știut când urma să venim pe această lume, tot așa nu știm când urmează să plecăm. Fii sincer cu tine și cu cei din jurul tău!

Despre mine pot sa spun ca sunt un om corect, onest si consider ca orice colaborare trebuie sa aiba la baza principiul de fairplay. Cuvantul dat, trebuie sa te reprezinte. Incerc sa imi ghidez actiunile dupa niste principii, cred eu corecte. Urasc minciuna si oamenii falsi. Nu in ultimul rand, sunt sincer si direct. Cateodata acest stil deranjeaza, insa cred ca atunci cand ai ceva de spus, spune! Insa inainte de a spune, mai intai gandeste si analizeaza bine ceea ce vrei sa spui.

Am o experienta de munca de peste 20 de ani in diferite domenii, cum ar fi vanzari, statistica matematica, Web & Graphic Design, Inginerie si Management de proiect.

CV-ul meu poate fi citit aici: CV Costel Sava

Caut in permanenta sa ma dezvolt personal si profesional, astfel incat sa fiu mereu activ. Incerc sa mentin un echilibru optim intre viata profesionala si cea personala.

 

Nu uita, IUBEȘTE! ZÂMBEȘTE!TRĂIEȘT!

Cu drag,
Costel Sava

bara